Ion Negrea, salvamontistul din stațiunea Rânca, omul care a salvat sute de vieți, a decedat, sâmbătă dimineață pe patul de spital.

Bărbatul de 57 de ani era internat la Spitalul de Urgență din Craiova, ca urmare a unui accident suferit cu o săptămână în urmă în propria gospodărie din stațiunea montană.

Cum s-a produs tragedia

Ion Negrea a ajuns la spital după ce ar fi căzut de pe o scară, s-a lovit însă la cap și a suferit o intervenție chirurgicală pe creier.

Potrivit Gorj Online, momentul în care s-a intervenit chirurgical nu a fost unul optim, salvamontistul fiind transportat cu o ambulanță la spitalul din Târgu Jiu apoi la Craiova și nu cu un elicopter SMURD.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: ANM: Avertizare de cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi municipiul Ilfov. Populația, sfătuită să ia măsuri- wowbiz.ro

Motivul: în Rânca nu exista o pistă pentru aterizarea unei ambulanțe aeriene. Asta, în ciuda promisiunii autorităților de a realiza un astfel de proiect.

Toată comunitatea din Rânca este în doliu și plânge decesul mult prea devreme a lui Ion Negrea, zis Neamțu, care a lăsat în urmă doi copii și o soție îndoliată.

Salvamontistul decedat în această dimineață avea peste 50 de ani dar o sănătate de fier, asta permițându-i alaturi de curajul său mare să salveze vieți în stațiunea montană.

Detalii aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si