Dănuț Caramihai, unul dintre fondatorii grupului umoristic "Vouă", a murit duminică, 21 ianuarie 2024. Anunțul a fost făcut de colegii artistului.

Citește și: O artistă îndrăgită din România a murit la 38 de ani, chiar de ziua ei de naștere

Vestea tristă a apărut luni pe pagina de Facebook a grupului "Vouă", una dintre cele mai vechi trupe de comedie din România, cu 42 de ani de existență.

Colegii de scenă ai lui Caramihai și-au exprimat durerea și regretul față de pierderea „total neașteptată” a artistului.

Mesajul de adio al colegilor din grupul "Vouă"

Dănuț Caramihai este caracterizat de colegii săi caa fiind "cel mai luminos membru al trupei".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Zâmbetul său a contribuit din plin la succesul Grupului VOUĂ și în anii '80, când era student, dar "și în ultima perioadă":

"CÂTĂ DURERE...Suntem în această familie unită de peste un deceniu, ați urmărit imagini de la spectacolele noastre din toată țara, ținute cu zâmbetul pe buze...Când pierzi pe cineva drag din familie, cuvintele sunt neputincioase să-ți exprimi durerea! A plecat dintre noi, total neașteptat, Dănuț Caramihai, cel mai luminos membru al trupei, lăsând un gol imens în sufletele noastre! În mod sigur, nu-i vom uita niciodată zâmbetul celui care a contribuit din plin la succesul

Grupului VOUĂ și în anii '80, când era student, și în ultima perioadă! Mulțumim pentru pentru TOT, Dănuț!!!", au scris colegii lui Caramihai pe pagina de Facebook a grupului.

„Ceremonia de la Crematoriul Vitan Bârzești va avea loc marți la ora 13:00”, a anunțat, tot pe Facebook, Ovidiu Mihăilescu, prietenul și colegul lui Dănuț Caramihai.

Grupul "Vouă", fondat în 1982

În februarie 1982, Adrian Fetecău, la acea vreme student în anul V al Facultăţii TCM a Institutului Politehnic Bucureşti, a înfiinţat Cenaclul Vouă, după ce a părăsit Cenaclul Lumină Lină.

Formula inițială avea 13 băieți, grupul fiind condus de Adrian Fetecău, secondat de Gelu Ocnaru şi Şerban Drăguşanu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si