Vera Putina, mama "secretă" a lui Vladimir Putin, a murit la vârsta de 96 de ani. 

Citește și: Rusia amenință cu arme nucleare tactice după atacul cu drone din Moscova

Kremlinul a negat întotdeauna afirmațiile femeii, dar misterul privind copilăria lui Putin a făcut ca versiunea Verei Putina să fie greu de infirmat, arată sursa citată.

Vera Putina a ieșit din obscuritate în 1999 când a pretins că este mama biologică a liderului Vladimir Putin, pe care l-ar fi abandonat când era copil.

Vera Putina, mama biologică a lui Vladimir Putin?

Vera Putina, mama biologică a lui Vladimir Putin?

[Sursa foto: The Telegraph]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De zeci de ani, Vera Putina a susținut că Putin a fost fiul ei, fiind conceput în timpul unei aventuri cu un bărbat căsătorit, lucru pe care liderul de la Kremlin îl neagă complet.

Citește și: O rusoaică a lăsat un bilet pe mormântul părinților lui Putin. Ce pedeapsă a primit femeia de 60 de ani pentru mesajul batjocoritor

Ea a susținut că l-a trimis în Rusia când avea doar 10 ani, după ce a suferit o copilărie de abuz și neglijență din partea tatălui său vitreg, Georgi, în timp ce locuiau

în orașul sărac numit Metekhi, din Georgia.

Ultima dorință a Verei Putina

Vera Putina, care a spus că porecla dată copilului Putin era „Vova”, a susținut că viitorul președinte a fost trimis să locuiască cu bunicii săi în Ochyor, Rusia, în urma abuzului din copilărie.

În timp ce Kremlinjul a respins afirmațiile femeii drept o prostie, ea a făcut publice mai multe fotografii cu fiul ei care se aseamănă ciudat cu liderul rus.

După ce a petrecut ani de zile într-o stare de sărăcie lucie, Vera Putina a murit la vârsta de aproape 97 de ani.

Potrivit The Mirror, femeia a spus într-unul dintre ultimele sale interviuri: „Visul meu este să nu mor fără ca Vova să mă vadă și să vorbească cu mine cel puțin o dată. Îl văd adesea în visele mele, dar nu vrea să vorbească cu mine. Atât în viață, cât și în vise, este supărat pentru ceea ce am făcut, nu mă poate ierta”, a mai spus femeia.

Afirmațiile Verei Putina (foto), împotriva dovezilor furnizate de Kremlin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si