Close sidebar
Close sidebar

A nascut gemeni identici, dar dupa doi ani a realizat o diferenta infioratoare - Doamne, ce trist

O femeie din Marea Britanie a dat nastere in urma cu doi la doi gemeni, un baiat si o fata, dar ce a aflat la doi ani dupa a intristat-o enorm.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sophie si Lincoln sunt doi copii extrem de activi, dar, din pacate, fetita s-a nascut cu un auz extrem de prost dezvoltata si asta o face sa comunice prin semne, nu ca fratele ei care vorbeste normal.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Acest lucru se datoreaza unui virus cu care mama a fost infestata in timpul sarcinii si despre care nu a stiut. Este vorba de virusul citomegalic, virus ce afecteaza aproximativ 80% din populatie pana la varsta de 40 de ani.

Acest virus nu prezinta simptome, asa ca depistarea lui este extrem de dificila.

"In cele mai multe cazuri, acest virus afecteaza dezvoltarea creierului si a sistemului nervos central. Exista si cazuri in care ficatul are de suferit", a explicat doctorul Kevin Albert.

Sophie este supusa acum unui tratament ce pare ca da roade si e posibil ca fetita sa isi recapete auzul, dar din nefericire tratamentul ar putea sa ii afecteze vederea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI