Close sidebar
Close sidebar

A născut în ambulanță! Emoții mari pentru o tânără din Vaslui

Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui au asistat la nașterea unei fetițe în salvare, pe drumul dintre localitatea Ursoaia, comuna Ivănești și Spitalul de Urgență Vaslui.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Angajații serviciului de ambulanță Vaslui au glumit, spunând că acesta a fost modul în care a fost inagurată ambulanța recent repartizată județului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”În această dimineață, la ora 5.30, a fost “inaugurată” una dintre ambulanțele noi. În cel mai frumos și emoționant mod! Un echipaj al Serviciului de Ambulanță a asistat, în ambulanță, nașterea unei fetițe. Mama, din localitatea Ursoaia, comuna Ivănești, este la cincea naștere. Fetița și mama sunt sănătoase”, a declarat Aurora Popa, managera SAJ Vaslui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI