„Spitalul din Urziceni, fraților! Spitalul din Urziceni! Naștere în curtea spitalului!”.

Lăsată să nască în curtea spitalului

Tânăra în vârstă de 24 de ani a ajuns în travaliu la Spitalul Municipal Urziceni. A fost consultată de o asistentă pentru că medicul de gardă nu era prezent. În spital nu s-a găsit niciun pat liber sau o încăpere în care femeia să poată da naștere, așa că a fost scoasă afară și lăsată să aștepte o ambulanță care avea să o ducă la Slobozia.

Nu a mai apucat să urce în salvare, s-a prăbușit pe trotuarul din curtea unității și a născut asistată de ambulanțieri și trecători.

Întinsă pe caldarâm, femeia agonizează. Cei doi ambulanțieri au întins o pânză de culoare albastră pe asfalt, iar la un moment dat se aud scâncetele copilului. Tânăra mamă a reușit să aducă pe lume, sub cerul liber, o fetiță.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Totul s-a întâmplat în această dimineață, iar imaginile filmate și postate pe o rețea de socializare au revoltat o țară.

Despre incident, conducerea spitalului cu greu a putut să spună ceva la aproape toate întrebările jurnaliștilor. Managerul a ridicat din umeri. Singurul răspuns ferm a fost legat de scaunul pe care îl ocupă, la care nu consideră că ar trebui să renunțe.

Abia după ce femeia a născut, a fost urcată cu tot cu copil în ambulanță și transportată la un alt spital la Slobozia.

Ca prin minune, fetița abia născută este sănătoasă, însă va rămâne pentru câteva zile sub observație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si