Close sidebar
Close sidebar

A omorat-o dintr-o iubire obsesiva. Ucigasul cantaretei Christina Grimmie spera ca artista sa ii devina sotie. Fascinatia morbida a barbatului nu avea limite

Kevin James Loibl , cel care a ucis-o pe concurenta The Voice, Christina Grimmie, in timpul unei sesiuni de autografe ar fi avut o fascinatie morbida pentru aceasta, relateaza TMZ, citat de Le Figaro.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit TMZ, ucigasul, Kevin James Loibl, era un fan obsedat de artista. Iubirea obsesiva asadar ar fi fost mobilul crimei.

”Fascinatia lui Kevin James Loibl era fara limite, cand îi asculta melodiile si ne asigura ca, într-o zi, Christina Grimmie îi va deveni sotie”, au declarat apropiati ai ucigasului, potrivit news.ro.

Pentru a o seduce, fanul  si-ar fi fcut chiar implanturi capilare, o operatie chirurgicala la ochi si a tinut regim. Acesta a participat la aproape toate concertele artistei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Artista a fost ucisa pe 10 iunie, in timpul unei sesiuni de autografe. Fratele cantaretei, pe care politia l-a numit un ”erou” s-a aruncat asupra ucigasului, împiedicandu-l astfel sa raneasca si alte persoane. Tanara a fost transportata imediat la central medical din Orlando, dar a murit din cauza ranilor grave.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI