Premierul, Florin Cîţu a declarat că noua tranşă de vaccin Pfizer și BioNTech nu va întârzia mult și că se va luat în calcul posibilitatea ca Ministerul Apărării Naţionale să aducă aceste vaccinuri în țară.

A opta tranșă de la Pfizer va întârzia

Este vorba de a opta transă de vaccinuri împotriva COVID-19 Pfizer, care contă în 163.800 de doze. “Dozele respective nu au mai putut ajunge la această oră.

S-ar putea să ajungă azi, vedem, ori astăzi, ori mâine,” a precizat prim-ministrul, potrivit unui post Tv.

Am vorbit cu Ministerul Apărării Naționale, să vedem dacă avem noi posibilitatea să aducem noi aceste doze. Sunt doze de rapel, nu e nicio problemă, nu se reprogramează nimeni”, a mai afirmat premierul Florin Cîțu.

Condiții meteorologice nefavorabile în Germania, cursele aeriene au fost anulate

Germania este puternic afectată de vremea rea, căderi masive de zăpadă și de vânt puternic care bate și cu 90 de kilometri pe oră. Au fost afectate curse aeriene dar și circulația feroviară și rutieră.

Deutsche Bahn a anulat circulaţia trenurilor pe mai multe rute, inclusiv între Berlin şi Hamburg, din cauza ninsorilor abundente şi a furtunilor de zăpadă. Traficul feroviar şi cel rutier au fost de asemenea întrerupte în landurile Renania de Nord-Westfalia şi Saxonia Inferioară, potrivit sursei citate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Serviciile de intervenţie din Germania sunt în alertă, după ce meteorologii au emis un cod roşu de vreme rea în mai multe regiuni ale ţării.

Meteorologii se aşteaptă la ninsori abundente şi viscol în orele următoare. Totodată, centrul Germaniei a fost extrem de afectat.

Citeste si: Țara care a stopat imunizarea cu vaccinul AstraZeneca. Care este motivul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si