Aleksandra Sadowska, din Wroclaw, Polonia a decis acum patru ani să își vopsească ochii în culoarea neagră. Fata a căutat pe internet pe cineva care ar putea să o ajute cu o astfel de intervenție, iar apoi l-a găsit pe artistul din Varșovia.

Caz șocant la doar 25 de ani. A orbit imediat după ce și-a vopsit ochii

Potrivit Oddity Central, deși bărbatul susținea că se pricepe foarte bine la meseria lui, presa poloneză scrie că, în realitate, nu prea știa ce face, motiv pentru care a și distrus total intervenția Aleksandrei.

Citeste si: Mesajul Gabrielei Firea, după moartea tatălui ei ”Nu avem părinți perfecți”

A orbit imediat după ce și-a vopsit ochii

Aleksandra a orbit imediat după procedură. Fata se plângea de dureri cumplite în ambii ochi, însă tattoo artist-ul i-a spus că este normal și i-a recomandat chiar să ia calmante.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Tragic! O mămică de 23 de ani a murit după ce a așteptat trei ore să fie consultată

Se pare că artistul tatuator a inserat acul prea adânc în ochiul drept al tinerei și astfel a produs distrugeri care au dus orbirea totală, conform unui articol din 2015. Ochiul stâng a fost și el afectat puțin, iar doctorii i-au spus Aleksandrei că prognosticul în privința ei este rezervat.

A orbit imediat după ce și-a vopsit ochii

Citeste si: Meghan Markle gravidă iar? Ducesa de Sussex își acoperă burtica!

Aleksandra Sadowska l-a dat în judecată pe bărbatul tatuator, iar el riscă acum trei ani de închisoare pentru că a orbit-o, accidental, pe tânăra de 25 de ani.

Citeste si: Sfatul medicilor: ce sunteți nevoiți să faceți când normele de poluare depășesc limitele admise


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si