Poliția Rutieră din Brăila a avut parte de un caz inedit. O șoferiță de 24 de ani a blocat traficul după ce și-a parcat mașina pe linia de tramvai și a plecat să-și pună gene false. Cazul pare a fi scos dintr-o comedie televizată.

Citește și: Iași: O ambulanță cu pacienți a fost lovită de o mașină de salubritate

Femeia a blocat traficul din Brăila fără a sta pe gânduri.

Ea și-a parcat autoturismul și a mers să-și pună gene false la un salon din apropiere. Când a fost trasă la răspundere de polițiști, șoferița a oferit o explicație incredibilă.

Cazul șoferiței care a parcat pe linia de tramvai

Tânăra nu a stat pe gânduri și a mers liniștită să-și pună gene false, fără să-i pese că va bloca traficul din jurul ei. Ea a fost chemată la fața locului și le-a spus agenților de poliție că s-a grăbit să ajungă la salonul de înfrumusețare, informează debraila.ro.

Citește și: O mașină a luat foc într-o intersecție din Capitală

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un echipaj din cadrul Poliției Locale a identificat proprietarul autoturismului, marca BMW, și apoi agenții au chestionat-o pe tânără. După ce a dat vina pe grabă pentru că a blocat circulația tramvaielor pe strada Octav Doicescu, șoferița a mai susținut și că nici nu a realizat faptul că mașina ei blochează circulația. Aceasta a spus că „nu și-a dat seama cum a poziționat autoturismul”.

Citește și: Tragedie în cartierul Rahova din Capitală! O copilă de 12 ani a fost călcată de tramvai

Șoferița de 24 de ani este din comuna Movila Miresei și s-a întors de la salonul la care își punea genele false după aproximativ 50 de minute.

În urma acțiunilor ei, șoferița în cauză a fost sancționată contravențional cu suma de 580 de lei, primind și 3 puncte de penalizare, conform sursei citate anterior.

Citește și: Preț carburanți 29 decembrie 2022. La cât a ajuns joi litrul de benzină și de motorină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si