Visul unei tinere de a deveni șoferiță a fost spulberat de un porumbel. Pare a fi o glumă, însă este o realitate din România.

Citește și: Un manelist celebru a fost prins drogat la volan. Cum se apară cântărețul

Întâmplarea a avut loc la Făgăraș, un episod care multora li se pare o absurditate, este o realitate. „După cum a menționat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent.

Eu nu văd ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna. Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de munca cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit”, declara Gheorghe Grecu, instructor auto, potrivit bunaziuafagaras.ro.

Tânăra a rămas surprinsă de gestul neașteptat al polițistului examinator

Polițistul examinator a fost foarte ferm cu privire la decizia luată şi chiar a notat „infracţiunea” în procesul-verbal al examenului, notează bunaziuafagaras.info.

Citește și: VIDEO- Polițist și un pieton, la un pas să fie spulberați de șoferul unui BMW

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe acesta se poate observa cum examinatorul a scris: „executarea incorectă a frânării cu precizie: porumbei pe carosabil”.

Citește și: Atenție, șoferi! Amenzi mari în 2023 pentru cruciulițe sau icoane pe parbriz

Eleva a rămas profund șocată de gestul neașteptat de a fi picată. Astfel că ea urmează să se reprogrameze și va susține din nou examenul auto pentru a putea deveni șoferiță cu acte în regulă.

Citește și: Care sunt noile modificări aduse Codului rutier. Proiectul se află pe ordinea de zi a Guvernului

Citește și: Cod Rutier 2023. Bolile care îți anulează permisul de conducere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si