Close sidebar
Close sidebar

A platit pe o sampanie cat pentru o garsoniera! Cum arata o nota de plata din celebrul club de fite din Mamaia

Chiar si la cateva zile dupa minivacanta de 1 Mai inca se vorbeste despre sumele fabuloase pe care turistii le-au cheltuit in cluburile de fite de la malul marii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astazi, pe Facebook, a aparut o fotografie cu nota de plata a unor tineri care au petrecut clubul Loft din mamaia. Consumatia totala a fost de 142.900 de lei, adică 31.400 de euro.

La fel de mare este si bacsisul pe care ar fi trebuit sa il incaseze ospatarul care i-a servit pe petrecaretii cu dare de mana: 17.148 de lei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In scurt timp, fotografia s-a viralizat.

Potrivit Federatiei Nationale a Patronatelor in Turism, pe litoral turistii au cheltuit aproape un milion de euro pe cazare, mancare si distractie in vacanta de 1 Mai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI