Close sidebar
Close sidebar

A plecat in Spania, la cules capsune, si nu s-a mai intors. O tanara din Vaslui este cautat de doi ani de familie

Dupa ce a plecat sa lucreze in Spania, o tanara din judetul Vaslui, Mihaela Gurguta, a disparut, spre disperarea familiei care o cauta neincetat de doi ani. Femeia, in varsta de 27 de ani, nu a mai dat niciun semn de viata, iar fratele acesteia se teme de ce e mai rau. Spune ca a depus o plangere la Politie in toamna anului 2015 si nici pana acum nu a primit niciun raspuns.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mihaela Gurguta a luat drumul strainatatii pentru a achita datoriile pe care le avea la banci, noteaza vremeanoua.ro. impreuna cu niste prietene din localitatea Puscasi, tanara a plecat in Spania, la cules de capsuni, scrie vremeanoua.

Mihaela si-a sunat familia, in perioada Pastelor si de doi ani nu a mai dat niciun semn de viata. Fratele fetei, Laurentiu Ghitulescu, o cauta disperat.
„Cand a plecat de acasa asa mi-a spus. Ca pleaca la cules de fructe in Spania. Dupa ce a plecat, a sunat-o pe bunica de doua ori si a spus ca e la munca. La un moment dat, s-a despartit de fetele cu care plecase si s-a dus la alt patron. De atunci, nici acestea nu mai stiu nimic de ea. Mi-au povestit ca a facut nu stiu ce rau la patronul la care plecase sa lucreze si acesta nu a mai primit-o la munca.

Ar fi plecat de acolo sa-si caute in alta parte. inainte de a pleca traia in concubinaj cu un barbat de la Puscasi. Nici cu el nu a mai luat legatura. Doamne fereste, sa nu fie moarta! Ne gandim la orice”, a povestit Laurentiu Ghitulescu, fratele fetei disparute.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Barbatul spune ca este prima oara cand sora lui a plecat sa munceasca in strainatate. Laurentiu Ghitulescu sustine ca a semnalat disparitia la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui.

„Am fost la Politie si am dat o declaratie.

Apoi mi-a spus sa astept pana o sa ma sune comandantul sa-mi comunice daca o dau sau nu in urmarire generala. Asta se intampla acum doi ani. De atunci, am tot intrebat de ea, dar nimeni nu poate sa-mi spuna nimic”, a mai spus acesta.

Sursa foto: Vremeanoua

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI