Close sidebar
Close sidebar

A plecat la muncă și nu s-a mai întors acasă! Un bărbat a murit după ce o creangă l-a lovit în cap

Un bărbat a avut parte de un destin tragic. A mers la muncă, iar în timp ce tăia un copac, o creangă l-a lovit mortal în cap.

Elena Tasca,

Foto simbol

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Destin tragic pentru un bărbat de 50 de ani. Acesta a murit în timpul serviciului, după ce o crangă s-a desprins din copacul pe care îl tăia. A fost lovit puternic în zona capului, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

A plecat la muncă și a murit în timpul programului

Viața unui bărbat de 50 de ani din Baia de Fiers s-a încheiat într-un mod tragic. Luni, bărbatul a mers la muncă și nu s-a mai întors acasă. A fost victima unui accident de muncă înfiorător.

Citește și: Dragoste cu năbădăi, la Timișoara. Două tinere s-au luat la bătaie după ce ar fi aflat că împart același iubit

Bărbatul efectua activități specifice în parchetul de exploatare forestieră din zona satului Dealu Viei din comuna Roșia de Amaradia. Acesta a tăiat un copac, din care o creangă s-a desprins și l-a lovit mortal în zona capului. 

Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva, fiind nevoiți să îi constate decesul. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la IML și urmează să fie supus necropsiei, pentru a se stabili cauza exactă a morții.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a investiga cauzele morții bărbatului, dar și pentru a stabili dacă măsurile legale de securitatate și sănătate în muncă au fost respectate.

Citeste si: BREAKING NEWS Accident extrem de grav în București! Un șofer a zburat cu mașina de pe șosea și a căzut pe linia de tramvai 41. Ambele sensuri sunt blocate- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Doi soți cu o clinică de înfrumusețare și-au păcălit clienții că au o mașină a timpului cu care îi pot întinerii- antena3.ro

Citește și: A murit Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR! Avea 55 de ani și era deputat. "Amintirea ei va rămâne vie prin tot ce a realizat"

Ce au transmis autoritățile

"La data de 8 octombrie 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi suferit un accident de muncă.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 50 de ani, din Baia de Fier, aflându-se în programul de serviciu, în timp ce efectua activități specifice în parchetul de exploatare forestieră din zona satului Dealu Viei din comuna Roșia de Amaradia, ar fi tăiat un arbore, iar în momentul căderii, din acesta s-ar fi desprins o creangă și l-a lovit în zona capului.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, confesiune cutremurătoare despre moartea fiului său. Ce a făcut timp de două luni cu trupul lui- radioimpuls.ro

Citeste si: Doi soți cu o clinică de înfrumusețare și-au păcălit clienții că au o mașină a timpului cu care îi pot întinerii- antena3.ro

În urma impactului s-a produs decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securiate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securiate și sănătate în muncă", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI