Autoritățile susțin că fenomenul ,,ploii cu bani” i-a făcut pe mai mulți participanți la trafic să-și abandoneze autoturismele și să blocheze autostrada, încercând să culeagă cât mai multe bancnote. În acest caz au fost efectuate arestări, iar cei care se bucurau de banii pe care i-au strâns pe autostradă au fost îndemnați să-i înapoieze.

Citeste si: A confundat casca AirPods cu un analgezic. Femeia s-a pierdut cu firea când și-a dat seama ce a înghițit

Banii și-au luat zborul dintr-o mașină blindată

Conform unui raport al polițiștilor americani, una dintre ușile vehiculului blindat s-a deschis în timpul mersului, lăsând să zboare și să cadă mai mulți saci în care se aflau bani în numerar în jurul orei locale 09:15 (17:15 GMT), relateză BBC.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Rusia a distrus un satelit cu o rachetă de la sol. Reacție dură din partea SUA

În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se pot observa zeci de şoferi, cu maşinile oprite, încercând disperați să strângă cât mai multe bancnote de 1 și 20 de dolari.

O filmare făcută de Demi Bagby, și postată pe TikTok, surprinde momentul în care oamenii coboară din mașini și adună grăbiți bancnotele de pe jos.

@demibagby

this is the most insane thing I have ever seen

♬ original sound- Demi Bagby

„Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată”, declară o tânără care a asistat la evenimentul de pe autostradă.

Citeste si: Utilizatorii de Instagram vor avea nevoie de selfie-uri video pentru verificarea identității

Cei care s-au oprit să adune bani au fost îndemnați să îi returneze 

Oamenii legii ajunși la fața locului au efectuat două arestări, a scris presa locală. Reprezentanții poliției de autostrăzi au precizat că FBI-ul a fost implicat și i-au îndemnat pe cei care au adunat bani să se prezinte la secțiile de poliție. Ofițerul Jim Bettencourt a precizat că oricare persoană care s-a oprit pentru a aduna bani  „s-ar putea confrunta cu acuzații”.

Două persoane au fost arestate la fața locului după ce și-au încuiat cheile în mașini și au blocat benzile de circulație.

Citeste si: A scăpat ca prin minune cu viață după ce mașina sa a fost strivită de un camion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si