Close sidebar
Close sidebar

A pozat goală pentru un pictor după care l-a şantajat cu presupuse relaţii sexuale

O tânără din municipiul Blaj s-a ales cu cazier penal după ce a şantajat un bărbat cu denunţarea unor presupuse relaţii sexuale.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Judecătoria Blaj a aplicat, printr-o decizie din 27 iunie 2019, inculpatei (M. A. C.) măsura educativă a supravegherii pe o durată de 6 luni cu începere de la data punerii în executare a măsurii, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Alba, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată.

La momentul cercetării faptelor, în ianuarie 2018, tânăra, care era minoră, a fost prinsă în flagrant delict şi a fost reţinută pentru 24 de ore. 

Potrivit anchetatorilor, în perioada iulie- decembrie 2017, tânăra l-a ameninţat pe un artist plastic din Blaj cu denunţarea unor presupuse relaţii sexuale, în contextul în care a aceasta a fost folosită ca model, pentru realizarea unor opere artistice. Astfel, fata a obţinut de la artistul plastic suma de 15.000 de lei, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI