Incidentul a avut loc duminică, 16 iulie, la Punctul de Trecere a Frontierei Bumbăta. Tânărul de doar 20 de ani era pasager într-un microbuz, care se pregătea să intre în țara noastră. Acela a fost momentul în care polițiștii de frontieră au descoperit că deținea un permis de conducere fals.

Citește și: Tânăr fără permis, urmărire cu focuri de armă pe drumurile din Timiș

Tânărul a încercat să intre în România cu un permis fals de conducere

Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Bărbatul a fost prins de polițiști când încerca să intre la noi în țară, prin punctul de trecere Bumbăta din județul Vaslui. Era pasager într-un microbuz, iar când oamenii legii i-au cerut actele acesta a încercat să ascundă permisul de conducere fals.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nu a reușit, însă, și le-a spus polițiștilor că este un cadou pe care l-a primit de la prieteni cu ocazia zilei de naștere și că nu s-ar fi urcat niciodată la volan în baza acelui permis fals.

Nu i-a înduplecat pe polițiștii de frontieră, care i-au făcut dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale.

Nu este însă singurul caz de acest gen. Un alt bărbat de 30 de ani a încercat și el să intre la noi în țară, prin vama Albița din Vaslui, la volanul mașinii, tot cu un permis de conducere fals polonez. S-a ales și el, bineînțeles, cu dosar penal.”

, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si