“Uneori mai primim carti postale gresite, insa asta este altceva. Este ca si cum ar fi fost prinsa in capcana timpului”, a spus barbatul. Barbatul a primit o scrisoare misterioasa cu imaginea plajei din Poole, trimisa pe 5 august 1976, de catre doua femei, Linda si Janette i-a urat lui si sotiei sale “un timp minunat”.

La inceput au spus ca nu stiu cine sunt cele doua femei, insa apoi si-au dat seama primese scrisoarea de la familia la care barbatul a locuit o perioada in anii ’60.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Explicatia purtatorului de cuvant de la Royal Mail e surprinzatoare. Julie Pirone a spus ca scrisoarea a fost expediata imediat dupa intrarea in sistemul postal, chiar daca are pe ea o stampila veche de 40 de ani.

“Este foarte posibil ca scrisoarea sa fi fost trimisa de catre cineva recent, mai curand decat sa fi fost trimisa acum 40 de ani, iar apoi ratacita“, a declarat acesta potrivit chesterstandard.co.uk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si