Imagini cu un puternic impact emoțional au fost surprinse în sala de sport. Un tânăr a fost filmat în timp ce s-a apropiat de un alt bărbat și i-a dat în cap cu un disc de 20 de kilograme. Ulterior, bărbatul a povestit că totul a fost un accident, scuzându-se, însă oamenii legii nu au putut trece cu vederea acest incident.

Citeste si: Un bărbat din Focșani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un adolescent

Cazul s-a petrecut într-o cunoscută sală de sport din suburbia Palmerston din Rosebery, la sud-est de Darwin, Australia. La momentul respectiv, nu se aflau foarte multe persoane în sala de forță.

Întâmplare neașteptată în sala de fitness

Cei doi sportivi au fost văzuți pe camerele de supraveghere de la sală. Victima își făcea exercițiile și își vedea de treabă. El stătea întins pe spate şi ridica gantere. Ambii se antrenau, numai că, la un moment dat, tânărul a recurs la un gest necugetat.

Citeste si: VIDEO| Imagini revoltătoare vin din Bihor: un câine a fost împușcat de către un inginer silvic

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Omul a luat un disc de 20 de kilograme, s-a apropiat în fugă de bărbatul care ridica gantere și i-a dat cu discul în cap. Au urmat momente de coșmar pentru bărbat. Victima s-a prăbușit la pământ, de durere.

Bărbatul îți ținea mâinile în jurul capului și sângera extrem de tare. Agresorul s-a lovit și el la gleznă, apoi s-a ridicat imediat. El a plecat într-un loc care nu putea fi filmat de camerele de luat vederi.

Citeste si: Șocant- Ministru luat de gât de Simion

După câteva minute, individul s-a întors și i-a dat o mână de ajutor victimei. El a sunat la salvare și a alertat autoritățile. Incidentul a avut loc în urmă cu 18 luni, însă ieri tânărul a fost condamnat la 2 ani de închisoare.

„Lipsa unui motiv evident pentru a comite această infracțiune este îngrijorătoare. Acolo unde există un motiv evident pentru o infracțiune, este adesea posibil să se evalueze probabilitatea ca infractorul să recidiveze. Asta pur și simplu nu este posibil în circumstanțe în care nu există niciun motiv evident și ai ales să nu faci lumină asupra acestei probleme”, a transmis judecătorul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În continuare, agresorul consideră că totul a fost un simplu accident și că, în realitate, nu a dorit să îl lovească pe celălalt bărbat care se antrena, așa cum se vede clar pe camerele de supraveghere.

Citeste si: Carmen Șatran, studenta criminală de la Facultatea de Medicină din Timișoara, ar putea ieși din închisoare. Ce au hotărât judecătorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si