Un pacient internat la spitalul Fundeni a primit un pachet de biscuiți cu viermi, în timpul unei mese. Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, biscuții ar fi fost livrați de o firmă de catering care distribuie mâncare unității medicale. Care a fost reacția spitalului?

Biscuiți cu viermi la spital. Întâmplarea greu de crezut a unui pacient

Un pacient internat la spitalul Fundeni a trecut prin clipe șocante.

În timpul unei mese, acesta a primit un pachet de biscuiți care aveau viermi. 

În imaginile postate pe rețelele sociale se observă cum din biscuiții ambalați ies mai mulți viermi. După spusele pacientului, biscuiții ar fi fost aduși de o firmă cu catering care distribuie mâncare unității medicale.

Citește și: Reconstituirea crimei din Brăila, pas cu pas! Detalii cutremurătoare despre ce a făcut ucigașul doctoriței și cum a încercat să scape basma curată

"Mâncare cu viermi adusă de o firmă de catering la Spitalul Fundeni pentru bolnavii de leucemie! Acesta este respectul pentru om și pentru pacient! O să îmi comand ceva să mănânc, pentru că de aici mai rău te îmbolnăvești", spunea pacientul în filmarea postată pe internet.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Ca urmare a întâmplării revoltatoare, conducerea spitalului a declarat că pacientul a observat viermii în biscuiți înainte ca produsul să fie distribuit pacienților la micul de dejun. 

Conducerea spitalului a scos produsul din meniul pacienților și a verificat tot stocul de biscuiți. Surprinderea a fost că data de expirare a biscuiților era în luna iunie a anului 2025. 

Citește și: Un polițist, atacat de un cuplu în Alba Iulia. Femeia l-a strâns de gât, bărbatul a încercat să îl lovească cu un par

"Ca urmare a unui incident regretabil (descoperirea unui pachet de biscuiţi alteraţi ce urmau să fie serviţi la micul dejun), incident care a avut loc în dimineaţa zilei de 23 iulie şi semnalat de către un pacient internat în Institutul Clinic Fundeni, facem următoarele precizări: Conducerea Institutului a luat imediat măsurile de urgenţă ce se impun în astfel de cazuri, procedând atât la scoaterea produsului respectiv din meniul alimentar, cât şi la verificarea întregului stoc de biscuiţi ce aveau ca dată de expirare luna iunie a anului 2025", a transmis spitalul Fundeni, conform aceleiași surse.

Citeste si: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

În urma cu o zi, Serviciul de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale  ar fi realizat un control la Blocul Alimentar din cadrul spitalului și a concluzionat că nu există nereguli.

"Mai mult, în cursul zilei de 24 iulie, a fost efectuat şi un control al Serviciului de Prevenire a Infecţiilor Asociate Asistenţei Medicale, în urma căruia în Blocul Alimentar din cadrul ICF nu au fost constatate nereguli.

Regretăm apariţia acestui incident care s-a produs independent de voinţa noastră şi îi asigurăm pe toţi pacienţii noştri de faptul că tratăm securitatea alimentară cu cea mai mare seriozitate", a mai transmis spitalul Fundeni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si