Close sidebar
Close sidebar

A purtat o rochie prea scurta la scoala, iar profesorii au trimis-o acasa. Ti se pare normal?

O tanara eleva de la o scoala din California, Statele Unite, a fost trimisa de urgenta acasa dupa ce a venit la cursuri cu o rochie "mult prea scurta" dupa cum spun profesorii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tony Alarcon, o copila de 13 ani, a decis sa imbrace o rochie albastra pentru a merge la cursuri, dar nu s-a gandit nicio secunda ca acest gest va starni furia profesorilor ei de la Fosher Middle School din California.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Tinuta asa a tinerei i-a scos din minti pe dascali, ia directoul scolii i-a sunat parintii sa vina sa o ia acasa pentru ca este "indecenta".

Pozele cu tinuta fetei au fost postate ulterior pe retelele de socializare de catre tatal ei care nu considera ca rochia fiicei sale ar avea o problema.

Drept raspuns la atitudinea profesorilor, tatal si-a trimis fata la scoala a doua zi intr-o tinuta "baieteasca" compusa din pantaloni scurti si maieu, dar nici asta nu s-a dovedit a fi o "tinuta castigatoare" si fata a patit acelasi lucru.

Tu ce parere ai? Este prea indecenta rochia?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI