O femeie, în vârstă de 51 de ani, a rămas însărcinată cu propria nepoată. Femeia a făcut acest gest pentru a-i îndeplini fiicei cel mai mare vis, acela de a deveni mamă.

Breanna Lockwood din Statele Unite a aflat că nu poate deveni mamă. Tânăra a încercat multe tratamente de fertilizare în vitro, însă fără rezultat. Mama tinerei s-a săturat să-și vadă copila suferind, așa că a decis să-i fie mamă-surogat.

Caz nemaiîntânlit: Ea este femeia care a rămas însărcinată cu nepoata ei

Femeia a luat decizia de a purta în pântec propria nepoată pentru a-i îndeplini visul de a fi mamă, fiicei sale. Breanna Lockwood a fost foarte încântată de idee, astfel că a acceptat imediat ca cea care i-a dat naștere să-i aducă pe lume fetița.

a rămas însărcinată cu nepoata

Mama Breannei este însărcinată acum și urmează să nască pe 12 noiembrie. Tânăra este bucuroasă că mama ai a vrut să facă acest lucru, spunând că în acest fel micuța se va simți aproape de casă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Iranul emite mandat de arestare pe numele lui Trump

Citeste si: Atac aerian în Afganistan: Zeci de morţi şi răniţi

Citeste si: Franţa: Fostul premier Francois Fillon, condamnat la cinci ani de închisoare

„Simt că pântecul mamei este cel mai apropiat loc de casă în care poate fi purtat copilul meu în afara propriului meu corp”, a

spus Breanna, potrivit dailymail.co.uk.

a rămas însărcinată cu nepoata

Femeia de 51 de ani a primit două vești bune în aceiași zi. A aflat că va deveni mamă și bunică cu două săptămâni înainte ca măsurile de izolare să fie impuse în SUA.

Citeste si: NEWS ALERT! Se INTERZICE mersul la mare si la munte? Guvernul Romaniei ia in calcul restrictionarea accesului in statiuni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si