Close sidebar
Close sidebar

A ramas invalida si a pierdut o sarcina! Drama pe care o traieste femeia din cauza unui tatuaj

Infectia i-a afectat Luisei coloana vertebrala si desi a fost operata pentru a i se scoate lichidul acumulat in urma infectiei, problemele nu au incetat.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Luisa Fernanda, in varsta de 16 ani din Columbia, traieste o adevarata drama dupa ce a decis sa-si tatueze sanul drept, conform Daily Mail.  
 
Tanara a ajuns in scaunul cu rotile si a pierdut o sarcina, dupa ce desenul s-a infectat cateva zile mai tarziu. Infectia i-a afectat Luisei coloana vertebrala si desi a fost operata pentru a i se scoate lichidul acumulat in urma infectiei, problemele nu au incetat. 
 
Tratamentele pe care le-a urmat au facut-o sa piarda sarcina. "Am fost nevoita sa iau multe pastile si am facut un avort spontan", a declarat Luisa Fernanda, pentru Daily Mail.  "In urma cu un an mi-am facut un tatuaj si din cauza bacteriei din infectia care s-a format in jurul tatuajului nu voi mai putea merge niciodata.
A fost o lovitura grea cand medicii mi-au spus ca nu voi mai putea merge niciodata"
, a completat tanara. 
 
sursa foto: Daily Mail

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI