Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi răpit o fată în vârstă de 15 ani din judeţul Olt şi a violat-o.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, în 1 februarie, după miezul nopţii, printr-un apel la 112, despre faptul că o fată, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Citeste si: VIDEO- Caz șocant de pedofilie în Capitală. Minori ademeniți

"La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, minora a fost găsită în locuinţa unui bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate. Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal şi că ar fi fost violată de bărbatul respectiv” , se arată în comunicat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă a fost plătită să își abuzeze nou-născutul! Unde ajungeau imaginile video șocante

Bărbatul respectiv a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. El a fost prezentat instanţei, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.

Un alt caz șocant a avut loc la Galați

Acolo un bărbat a fost amendat de jandarmi cu 2.000 de lei, după ce, beat fiind, a provocat un scandal la Urgenţă, ameninţând doctorii şi asistentele.

a răpit și a violat o fată de 15 ani
Bărbat arestat pentru faptele sale.[Sursa foto: google]

Bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost amendat de jandarmii gălăţeni cu 2.000 de lei, după ce a provocat un scandal la Unitatea de Primire Urgenţe, ameninţând doctorii şi asistentele.

Citeste si: Fostul Episcop de Huși, noi imagini ale abuzului: ”Impostorul ne-a păcălit pe toți”

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galaţi, marţi seara, jandarmii gălăţeni au fost solicitaţi de către personalul medical al UPU Galaţi să se deplaseze la Spitalului de Urgenţă întrucât pe holurile unităţii medicale se afla o persoană care se manifesta violent.

"La faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 40 ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate, care înjura şi ameninţa doctorii şi asistentele. Acesta era cunoscut cu probleme psihice motiv pentru care medicul de gardă a dispus transportarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost amendat de către jandarmi cu 2.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si