Chiar daca sunt tineri si foarte preocupati cu invatatul, studentii basarabeni care invata in Galati au facut o pauza in acest week-end si s-au ocupat de "bucatarit". Si fetele si baietii si-au sunat parintii din Moldova si le-au cerut retetele pentru a prepara cele mai delicioase mancaruri traditionale.

„Avem mancare traditionala din Republica Moldova. Avem sarmale de post, avem tartine, salata cu crabi, mere coapte, clatite cu branza, placinte cu ciuperci si cartofi”, spune o studenta

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De departe, vedeta ospatului a fost fasolea cu ciolan, pregatita la ceaun, pe pirostrii. Si au amestecat vreo doua ore in ceaun, dar pana la urma a meritat asteptarea.

La actiunea "Basarabia culinara", studentii basarabeni i-au invitat si pe colegii lor din Romania si la sfarsit au incins o hora mare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si