În 2018, Alina Cureleț, mama a doi copilași superbi și-a dorit să creeze, în stil propriu, în raft pentru cărți dedicat micuților ei. Iar de aici, când a văzut ce a putut să iasă a trecut și la alte piese de mobilier, tot pentru prichindei.

Citește și: 6 lucruri aparent banale dar care fac diferența în amenajarea unei locuințe

Alina Cureleț, antreprenor: „M-am uitat la foarte multe filmulețe pe YouTube până când am avut curajul să pun mâna pe un aparat. Mi-a fost teamă, dar după ce am încercat prima dată am văzut că totul e ok și am tot exersat.”

Așa a prins curaj și a vrut să-i ajute și pe alți părinți cu piese de mobilier pentru copii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alina Cureleț, antreprenor: „Am văzut cât de mult ne ajută pe noi și am simțit că asta vreau să fac, să ajut și alți părinți prin ceea ce știu eu să fac. Am început să prind experiență lucrând continuu cu părinții, cu oameni, având experiențe diferite. Cel mai des, cel mai des îmi place să vin și să mă deci mă conectez cu lemnul. Vin, îl pipăi, îl miros și mă conectez cu el.”

A renunțat la cariera de asistent medical ca să creeze mobilier pentru copii

Astfel, din asistent medical, Alina a devenit creator de mobilier pentru copii cu un design de basm, dar bazat pe nevoia de siguranță a micuților.

Alina Cureleț, antreprenor: „Acest model de pat este foarte sigur pentru că un copil nu are de unde să cadă.

Sunt foarte des întrebată de către majoritatea părinților. Alina gardul din față se poate da jos și răspunsul este: da! Se poate detașa. Noi facem acest pat cu acest gard montat, iar în jurul vârstei de 3-4 ani acest gard se poate da jos.”

O altă provocare pentru Alina a fost să realizeze un pat cu un tobogan.

Alina Cureleț, antreprenor: „Acest tobogan are depozitare pe interior, acel spațiu nu este mort, este nu este nefolosit. Copilul să fie siguranță în timpul acela de proiect pe care îl facem pentru el.”

Acum, Alina vrea să treacă la nivelul următor și să creeze adevărate povești din piese de mobilier pentru copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si