Louise Sand, extrema suedeză a naționalei de handbal feminin, și-a confirmat retragerea și a explicat de ce a ales să rupă contractul cu clubul francez Fleury.

A renunțat la handbal pentru că vrea să fie bărbat. Jucătoarea de națională, decizie fără precedent

"Am avut o perioadă proastă şi ştiu de ce. M-am născut într-un corp greşit. Este o senzaţie de uşurare să pun cărţile pe masă şi să spun asta e.

Ştiu că poate suna bizar, poate ar fi fost mai uşor să mint, dar am făcut-o prea mult timp.Vor veni momente dificile pentru mine, dar sunt sigură 100% că mă voi simţi mai bine acum. Mereu m-am simţit ca Loui Sand şi nu Louise Sand. Cel mai important lucru e că acum pot fi eu însumi", a declarat extrema suedeză, prezentă EURO EHF 2018 din Franţa, unde Suedia a ocupat locul 6.

Sand, care suferă de sex dysphoria (tulburare de identitate de sex), nu a dezvăluit dacă va suferi o operaţie de schimbare a sexului, transmite Agerpres.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si