Close sidebar
Close sidebar

A renunțat la handbal pentru că vrea să fie bărbat. Jucătoarea de națională, decizie fără precedent

Louisse Sand, jucătoarea de handbal în vârstă de 26 de ani, și-a anunțat retragerea din activitate pentru a face o operație de schimbare de sex.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Louise Sand, extrema suedeză a naționalei de handbal feminin, și-a confirmat retragerea și a explicat de ce a ales să rupă contractul cu clubul francez Fleury.

A renunțat la handbal pentru că vrea să fie bărbat. Jucătoarea de națională, decizie fără precedent

"Am avut o perioadă proastă şi ştiu de ce. M-am născut într-un corp greşit. Este o senzaţie de uşurare să pun cărţile pe masă şi să spun asta e. Ştiu că poate suna bizar, poate ar fi fost mai uşor să mint, dar am făcut-o prea mult timp.Vor veni momente dificile pentru mine, dar sunt sigură 100% că mă voi simţi mai bine acum. Mereu m-am simţit ca Loui Sand şi nu Louise Sand.

Cel mai important lucru e că acum pot fi eu însumi", a declarat extrema suedeză, prezentă EURO EHF 2018 din Franţa, unde Suedia a ocupat locul 6.

Sand, care suferă de sex dysphoria (tulburare de identitate de sex), nu a dezvăluit dacă va suferi o operaţie de schimbare a sexului, transmite Agerpres.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI