Un bărbat este cercetat de poliție, după ce a reușit să fraudeze sistemul unui hotel. Astfel, a reușit să stea cazat timp de doi ani, fără să plătească nimic.  

„Conturile au fost falsificate pentru a ascunde suma datorata”, se arată in plângerea politiei, citata de ziarul Indian Express. 

Citește și: Drama Sabrinei, o româncă menajeră în Marea Britanie. Este acuzată că a bijuterii în valoare de 200.000 de lire

Identitatea bărbatului nu a fost menționată, însă povestea acestuia a fost publicată. Individul s-a cazat la hotel pe data de 30 mai 2019 și a rămas acolo până la data de 22 ianuarie 2022.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Chiar dacă nu a plătit, unul dintre membrii personalului ar fi continuat să îi prelungească șederea, se mai arată în plângere. Polițiștii verifică cele întâmplate. 

Citește și: Daniel, un tânăr de 19 ani, a fost găsit decedat în baia unei camere de hotel din Sunny Beach, Bulgaria: „O bombă cu ceas, practic”

Daniel, un tânăr de 19 ani, a fost găsit decedat în baia unei camere de hotel din Sunny Beach, Bulgaria: „O bombă cu ceas, practic”

Moarte cumplită pentru un tânăr de 19 ani. Băiatul a fost găsit mort în baia unui hotel din Bulgaria. Irlandezul suferea de o boală rară de care nu știa. El a murit după ce s-a prăbușit în baie,  în timp ce se afla în vacanța cu familia sa. Nimeni nu știa că adolescentul suferea de o boală cardiacă care a fost pentru el ca o „bombă cu ceas”.

Citește și: Cine este Daniel, tânărul de 19 ani găsit mort într-un hotel din Bulgaria? Rezultatul șocant al autopsiei

În urma autopsiei, s-a descoperit că Daniel Smyth, din Irlanda, avea aritmie cardiacă. Mai exact, bătăi neregulate ale inimii. Tânărul nu știa că suferă de această afecțiune și, în timpul unei vacanțe de familie în Sunny Beach, Bulgaria, săptămâna trecută, studentul s-a prăbușit în baia camerei de hotel și a murit. 

Tânărul avea o boală foarte gravă despre care nu știa. Ellen spune că „  a avut cel mai obraznic și molipsitor zâmbet”,  s-a culcat devreme sâmbătă seara pentru că se simțea rău și, ca urmare, s-a trezit la primele ore ale dimineții, cu o stare de rău și mai avansată. A intrat în baie, dar s-a prăbușit, lovindu-se și spărgând o parte din toaletă, ușa dușului și chiuveta.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: O faimoasă prințesă italiană a murit în condiții suspecte. De ce a căzut de la etajul unui hotel de lux

Căderea lui a dus la inundarea camerei și a provocat o scurgere în hotel, alertând personalul hotelului. Când au mers să vadă de unde provine scurgerea, angajații au găsit trupul neînsuflețit al lui Daniel, zăcând pe podeaua din baie. A băut sâmbătă seara, dar autopsia a confirmat că alcoolul nu a jucat niciun rol în moartea lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si