Amanda (32 de ani), mama a doua fetite din statul american Michigan, a fost la un pas sa plateasca cu propria viata faptul ca a descoperit aventura extraconjugala a sotului sau, profesor la o scoala generala.

Femeia a descoperit ca barbatul cu care era casatorita de mai bine de 10 ani avea o aventura cu una dintre elevele sale in varsta de 14 ani. Cand l-a confruntat pe acesta, James a luat un cutit de bucatarie, a imobilizat-o pe Amanda, a sarutat-o pe frunte, apoi i-a taiat gatul, lasand-o intr-o balta de sange.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Apoi barbatul s-a asezat langa ea si i-a soptit: "Acesta iti este sfarsitul!", dupa care si-a sunat amanta in varsta de 14 ani si i-a spus ce a facut.

Amanda este asistenta medicala si, gratie experientei sale, a stiut cum sa isi aseze capul pe podea in asa fel incat caile respiratorii sa nu i se blocheze.


Eleva de 14 ani a reusit sa il convinga pe James sa sune la numarul de urgenta si sa cheme o ambulanta pentru sotia sa.

Dupa 50 de minute in care a stat si si-a privit sotia agonizand, barbatul a sunat la Urgente si o ambulanta a sosit la fata locului. Din fericire, medicii au reusit sa ii salveze viata Amandei.

James a fost arestat si risca acum o pedeapsa cuprinsa intre 30 si 60 de ani pentru fapta sa, scrie Daily Mail. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si