Close sidebar
Close sidebar

A sarutat-o pe frunte, apoi i-a taiat gatul fara sa clipeasca. Mama a doua fetite a platit scump faptul ca a descoperit secretul oribil al sotului sau

In ultima vreme tot mai multe femei devin victimele partenerilor violenti care fie le ucid, fie le provoaca rani grave. Este si cazul unei femei in varsta de 32 de ani, mama a doua fetite, care a facut "greseala" de a descoperi faptul ca sotul sau intretine relatii intime cu o fata de 14 ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Amanda (32 de ani), mama a doua fetite din statul american Michigan, a fost la un pas sa plateasca cu propria viata faptul ca a descoperit aventura extraconjugala a sotului sau, profesor la o scoala generala.

Femeia a descoperit ca barbatul cu care era casatorita de mai bine de 10 ani avea o aventura cu una dintre elevele sale in varsta de 14 ani. Cand l-a confruntat pe acesta, James a luat un cutit de bucatarie, a imobilizat-o pe Amanda, a sarutat-o pe frunte, apoi i-a taiat gatul, lasand-o intr-o balta de sange.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Apoi barbatul s-a asezat langa ea si i-a soptit: "Acesta iti este sfarsitul!", dupa care si-a sunat amanta in varsta de 14 ani si i-a spus ce a facut.

Amanda este asistenta medicala si, gratie experientei sale, a stiut cum sa isi aseze capul pe podea in asa fel incat caile respiratorii sa nu i se blocheze.
Eleva de 14 ani a reusit sa il convinga pe James sa sune la numarul de urgenta si sa cheme o ambulanta pentru sotia sa.

Dupa 50 de minute in care a stat si si-a privit sotia agonizand, barbatul a sunat la Urgente si o ambulanta a sosit la fata locului.

Din fericire, medicii au reusit sa ii salveze viata Amandei.

James a fost arestat si risca acum o pedeapsa cuprinsa intre 30 si 60 de ani pentru fapta sa, scrie Daily Mail. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI