Un accident grav s-a petrecut vineri seara în satul Ciupelnița, localitatea Dumbrava, din Prahova. Din informațiile existente până în acest moment, șoferul în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un copac.

Impactul a fost foarte puternic. Din mașina care s-a rupt în două a rămas doar un morman de fiare contorsionate.

Citește și: VIDEO Cine este șoferul care a ucis două tinere, la Constanța? Tatăl Mariei, una dintre victime, zdrobit de durere: "Mi-a omorât unicul copil"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O nouă alertă de dronă în România, la Tulcea. MApN: Au fost ridicate de la sol patru avioane de luptă- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

accident prahova, copac, supravietuitor

„Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 101F, în afara localitații Ciupelnița, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un copac”, au precizat reprezentanții Poliției Prahova.

Chiar dacă impactul a fost foarte violent, șoferul a supraviețuit 

În mașină se afla doar șoferul, care era conștient atunci când a fost scos de pompieri dintre fiarele mașinii. Tânărul a fost preluat de o ambulanță și a fost dus la spital, pentru îngrijirile corespunzătoare.

Șoferul a fost testat de către autorități, iar rezultatul a fost negativ.

„La locul evenimentului au fost mobilizate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 2 Ploiești, astfel: o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. În sprijin, s-a deplasat și o ambulanță SAJ Prahova”, a transmis ISU Prahova.

Oamenii legii au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz, pentru a determina cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs accidentul rutier. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Citește și: O dubă de jandarmi, implicată într-un accident pe un bulevard aglomerat din Capitală. Ce s-a întâmplat cu oamenii legii după impact

accident prahova, copac, supravietuitor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si