Xsara Sanderson din Scunthorpe, Marea Britanie, a fost diagnosticată cu cancer în stare terminală. Tânăra își plănuia înmormântarea, când o decizie radicală i-a schimbat viața.

În iulie anul trecut, Xsara a fost înștiințată de medici că suferă de Limfomul Hodgkin în stadiul 4, terminal, și că are nevoie imediată de ședințe de chimioterapie.

Citeste si: Gabriel Tamaş a fost eliberat din arest

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Fata a ajuns la medic după ce a început să simtă dureri în piept și în ceafă și să piardă în greutate. Timp de patru luni, ședințele de chimioterapie au făcut-o să-și piardă părul și o parte din dinți. La un moment dat, tânăra a renunțat la chimioterapie, hotărâtă fiind să-și aștepte sfârșitul acasă, în ciuda insistențelor medicilor care i-au spus că și-ar putea pierde viața în câteva zile.

Xsara a decis să meargă pe mâna ei şi chiar a început să strângă, cu ajutorul apropiaţilor, peste 3.000 de lire sterline pentru a-şi organiza o înmormântare corespunzătoare.

Însă, din fericire, nu a mai fost nevoie pentru aşa ceva.

Pentru că tânăra a reuşit, spre surprinderea tuturor, să se recupereze miraculos. Rezultatele ultimului control sunt îmbucurătoare, tânăra scăpând de probleme.

O mare parte din banii adunaţi pentru înmormântare au fost donaţi unei fundaţii din Hull unde Xsara s-a tratat. Restul de bani vor fi folosiţi de fată pentru a obţine permisul de conducere.

"Îmi organizam înmormântarea, iar acum îmi organizez restul vieţii. Tare mi-aş dori să fiu o femeie de carieră.

Îmi cer scuze că nu am murit, pentru că, în momentul în care am decis să renunţ la chimioterapie, am fost acuzată că sunt egoistă şi renunţ la luptă", spune tânăra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si