Close sidebar
Close sidebar

A sfarsit tragic, in Italia! Un roman de 29 de ani a murit intr-un accident extrem de violent

Inca un roman si-a pierdut viata in Italia! Barbatul de doar 29 de ani a murit in urma unui accident extrem de violent cand masina lui s-a izbit de un alt autoturism si a plonjat intr-un canal.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ion Ungureanu era la volanul unui BMW si conducea in localitatea Santa Maria di sala, de langa Padova, nordul Italiei, cand s-a lovit foarte violent de o alta masina condusa de un italian, scrie presa din peninsula.

Nu s-a stabilit cum anume s-a produs accidentul, insa ancheta este in desfasurare. Ceea ce s-a constatat este ca ciocnirea a fost extrem de violenta si a facut ca masinile sa fie proiectate intr-un parapet de pe marginea drumului, acesta a cedat, iar masinile au cazut in canal.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

La fata locului au venit echipajele medicale care au incercat sa ii salveze viata romanului zeci de minute. In ciuda manevrelor insistente de resuscitare, Ion Ungureanu a decedat. Soferul italian, in varsta de 60 de ani, a supravietuit miraculos si a fost dus la spital pentru ingrijiri medicale.

Ion Ungureanu era stabilit in Italia, in localitatea Villa del Conte, din zona in care s-a produs cumplitul accident in care si-a pierdut viata la doar 29 de ani.

sursa: nuovavenetia

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI