In  apropiere de Capitoliu  unde Donald Trump va depune juramantul deja au fost instalate  garduri, bariere, baricade si  chiar mai multe  camioane  cu nisip pentru a forma  un cordon de securitate. Mai mult decat atat  circa 28 de mii de ofiteri  au fost mobilizati pentru a pastra ordinea.

Pe langa fortele de ordine, in centrul Washingtonului  si-au facut aparitia si  micii comercianti care au gasit un prilej sa mai faca un banut prin vanzarea de stegulete si caciului cu Trump.

Aseara, Donald Trump a participat la o cina la lumina lumanarilor alaturi de cei care l-au sprijinit financiar in campania electorala.El si-a facut aparita la eveniment impreuna cu sotia sa Melanie Trump si a facut o promisiune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Vreau doar sa  multumesc tuturor  si sa va spun ca vom avea patru ani incredibili. va fi ceva special!"

Ce inseamna "special"   ramane de vazut. Astazi,insa toata lumea va fi cu ochii pe ceremonia de investire a presedintelui ales Donald Trump, cel de-al 45 -lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, care va incepe la ora 19, ora Romaniei.



 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si