La data de 26 august a.c., Poliţia municipiul Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că la aceeaşi dată, persoane necunoscute ar fi sustras cutia destinată colectării banilor din incinta Bisericii Sfântul Mihail din municipiul Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 3.000 de lei ”, se arată într-o informare transmisă, miercuri, de IPJ Cluj.

Prins și reținut pentru furt

La data de 28 august a.c., în urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de furt, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Braşov.

Citeste si: O bătrână din Argeș a fost înșelată prin metoda „accidentul”. Femeia a rămas fără 5000 de euro și 20.000 de lei

Ca urmare a probatoriului administrat, la data de 30 august a.c. a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind condus şi predat reprezentanţilor unui Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt ”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Un turist a furat frigiderul de la pensiunea în care s-a cazat

Un român a furat   un electrocasnic din pensiunea în care a locuit în vacanță.

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei pensiuni din stațiunea Vama Veche.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Alertă copil dispărut! Familia și poliția cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe Ștefan

Un bărbat și-a petrecut acolo concediul, însă a dorit să plece acasă cu un suvenir. El a dorit să ia cu el unul dintre frigiderele din pensiune.

Turistul nu a luat în calcul faptul că este filmat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si