"Marry Me!" (n.r. Casatoreste-te cu mine!) erau cuvintele scrise cu litere mari, luminoase, pe care iubitul actritei, Cem Belevi, un indragit cantaret si actor din Turcia, in varsta de 33 de ani, i le-a scris iubitei sale.

Cei doi indragostiti sunt impreuna de trei ani si nu rateaza niciun moment de a-si face declaratii de iubire, inlcusiv pe retelele sociale.

Petrecerea a avut loc pe un yaht

Tanara actrita a acceptat si au sarbatorit atat logodna, cat si ziua de nastere pe un yaht, alaturi de prieteni, printre care si indragitii Ozgu Kaya, Sevda din serial, si iubitul acesteia Burak Serdal Sanal, cel care il interpreteaza pe Pilot.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”- Mamaia, polul consacrat al României cu bani

Zehra Yilmaz a devenit cunoscuta cu rolul Rana, in 2016, din serialul Bodrum Masali.

A urmat cursurile Universitatii Marmara si cursurile de actorie ale Cüneyt Sayın Acting. In "Dragoste si secrete" o interpreteaza pe Tugce, prietena tradatoare a Sevdei, cea care “vinde” increderea prietenei sale pentru a-si ajuta mama.

Cum evolueaza tanara actrita in rolul din "Dragoste si secrete", aflati urmarind un nou episod astazi, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Citeste si: Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si