Femeia, in varsta de 65 de ani, a trait in casa cu cadavrul descompus al fiicei sale, fara ca cineva sa-si dea seama. Totul a iesit la iveala dupa ce femeia a mers la Politie si a anuntat ca fiica ei a murit.

Agentii de Politie au mers la locuinta pentru a se convinge daca batrana spune adevarul. Au avut parte de un soc! Cadavrul descompus al fiicei sale, in varsta de 47 de ani, era acoperit cu mai multe paturi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Vecinii sunt in stare de soc si spun ca stiau ca fiica batranei are grave probleme de sanatate, dar nu au realizat ca ea murise. Nu au simtit niciun miros care sa le dea de banuit ca langa casele lor este un cadavru descompus.

Condusa la audieri, batrana le-a spus anchetatorilor ca a decis sa traiasca cu cadavrul in casa pentru ca nu s-a putut desparti de fiica ei dupa ce a murit in noiembrie 2017.

Potrivit legii, in Michigan daca o moarte nu este raportata Politiei este sanctionata cu un an de inchisoare sau cu o amenda de 1.000 de dolari.

Sursa: dailymail.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si