Close sidebar
Close sidebar

A stat tot timpul langa sicriul Alexandrei si a plans-o. Acum a intrat intentionat la inchisoare pentru a se razbuna pe militarul care a ucis-o. Ipoteza socanta dupa moartea Alexandrei, tanara ucisa la salon

Apar detalii halucinante dupa crima de la coaforul de Titu in care un militar de la o unitate din Dambovita si-a ucis iubita de doar 25 de ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul iubit al Alexandrei ar fi intrat intentionat la cateva zile dupa crima in puscarie pentru a il gasi pe militarul Florin Oprea si a razbuna crima.

"Ne-a spus ca vrea sa ajunga la inchisoare ca sa razbune moartea Alexandrei", spun apropiatii tanarui de 28 de ani. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acestia spun ca dupa moartea Alexandrei, fostul sau iubit a stat tot timpul langa sicriu si a plans-o, acesta iubindu-o foarte mult pe tanara.

Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru ca si-a sechestrat actuala iubita in casa. Multi apropriati spun ca acesta a facut intentionat aceasta fapta pentru a ajunge in inchisoare si a il gasi pe militarul criminal.

Desi ipoteza nu este confirmata oficial, la arestul Politiei dambovitene au fost luate masuri speciale pentru a preveni un astfel de eveniment. Cei doi sunt tinuti in celule separate si nu au voie sa se vada. 

Sursa: b1.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI