În județul Arad, forțe importante au fost mobilizate, miercuri seara. Mai exact, această acțiune a avut loc în vederea găsirii unui biciclist care ar fi suferit un accident.

După mai multe ore de căutări, s-a constatat faptul că apelul la 112 a fost fals. Apelantul a fost identificat și amendat cu 4.000 de lei, potrivit Digi24.ro

Cum a avut loc evenimentul?

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, în urma unui apel la 112, care a fost făcut la ora 23:10, un bărbat care nu și-a oferit datele personale a sesizat faptul că a căzut de pe bicicletă și s-ar fi lovit la cap, în timpul în care se deplasa pe lângă o pădure din apropierea localității Păuliș.

În acest caz s-a trimis o ambulanță, care nu a identificat victima. S-a solicitat ajutorul Poliției, potrivit Agerpres.

Citește și: Pacient revoltat pe medici. Un bărbat din Botoșani s-a supărat după ce doctorii i-au amputat piciorul, motivul pentru care se afla internat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un bărbat a fost amendat, după ce a apelat numărul de urgență și a spus că s-a lovit la cap

Un bărbat a fost amendat, după ce a apelat numărul de urgență și a spus că s-a lovit la cap

[Sursa foto: PixaBay]

 „În urma căutărilor, nu a fost găsită nicio persoană care să se fi aflat în situaţia prezentată dispecerului 112. A fost constituită echipa operativă la nivelul Poliţiei oraşului Lipova, formată din poliţiştii oraşului, ai secţiilor rurale 7 Lipova şi 8 Săvârşin, Poliţia Municipiul Arad, Serviciul de Investigaţii Criminale, precum şi jandarmi arădeni.

După aproximativ trei ore de căutări prin pădure, într-o cabană a fost găsit un bărbat de 52 de ani, din judeţul Iaşi, care lucrează la o societate comercială din zonă.

În urma verificărilor, a fost identificat în persoana apelantului”, a informat, joi, IPJ Arad.

Apelantul era în atenția polițiștilor din Iași

Potrivit verificărilor prin sistemul eDAC, bărbatul era deja în atenţia poliţiştilor din Iaşi. Acesta era căutat pentru proceduri judiciare.

Citește și: ,,Mesaj de la șef'', o metodă nouă de fraudă online. Cum procedează infractorii cibernetici în acest caz? ,,Avem încredere în tine''

Un bărbat a fost amendat, după ce a apelat numărul de urgență și a spus că s-a lovit la cap

Un bărbat a fost amendat, după ce a apelat numărul de urgență și a spus că s-a lovit la cap

[Sursa foto: istock]

În consecință, el a fost amendat cu 4.000 de lei, pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă 112. Totodată, a fost informat IPJ Iaşi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si