Dupa ce a stat 16 ani in inchisoare pentru crima, Green a fost eliberat conditionat, cu ajutorul familiei si prietenilor, dar si a unui pastor. „Daca va fi eliberat, va face parte din comunitatea noastra si il vom ajuta sa isi revina ”, declara preotul in sprijinul lui.

Green a fost eliberat in 2008 si s-a casatorit cu fiica pastorului. Cei doi au avut impreuna doua fetite.

Insa ce a urmat e cumplit.

Pe 21 septmebrie 2016, sotia lui a fost gasita in beciul casei, legata la gura si la maini cu banda adeziva. Fusese batuta cu bestialitate si impuscata in picior.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele doua fetite ale cuplului, Kaleigh si Koi, in varsta de 4, respectiv 5 ani, fusesera ucise prin intoxicare cu monoxid de carbon. Barbatul le luase pe sus, in toiul noptii, si le inchisese in masina. Apoi a dat drumul la motor si a bagat un furtun conectat la teava de esapament in interior. Dupa ce s-a asigurat ca au murit, Gregory si-a luat copilele in brate si le-a asezat inapoi pe pat.

Fetitele pareau ca dorm.

La perchezitii, aveau sa descopere ceva si mai socant: la subsol, au dat peste alte doua cadavre.

Erau ceilalti doi copii ai sotiei sale, de 17 si 19 ani. Potrivit raportului, adolescentii fusesera "executati" pur si simplu. 

Scenariul s-a repetat si acum. Green a sunat la 911 si a asteptat sa vina politia. Acum s-a intors in inchisoare, unde va sta toata viata, noteaza The Washington Post.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si