Close sidebar
Close sidebar

A sunat la politie si a anuntat ca si-a ucis sotia si copilul. Dupa 20 de ani, scenariul s-a repetat: "Mi-am impuscat sotia si fetitele"

In 1991, un barbat din Michigan, Gregory Green, si-a injunghiat sotia in piept, ucigand-o pe ea si pe copilul pe care il astepta. Apoi a sunat la 911 si a asteptat sa vina politia.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce a stat 16 ani in inchisoare pentru crima, Green a fost eliberat conditionat, cu ajutorul familiei si prietenilor, dar si a unui pastor. „Daca va fi eliberat, va face parte din comunitatea noastra si il vom ajuta sa isi revina ”, declara preotul in sprijinul lui.

Green a fost eliberat in 2008 si s-a casatorit cu fiica pastorului. Cei doi au avut impreuna doua fetite. Insa ce a urmat e cumplit.

Pe 21 septmebrie 2016, sotia lui a fost gasita in beciul casei, legata la gura si la maini cu banda adeziva. Fusese batuta cu bestialitate si impuscata in picior.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cele doua fetite ale cuplului, Kaleigh si Koi, in varsta de 4, respectiv 5 ani, fusesera ucise prin intoxicare cu monoxid de carbon. Barbatul le luase pe sus, in toiul noptii, si le inchisese in masina. Apoi a dat drumul la motor si a bagat un furtun conectat la teava de esapament in interior.

Dupa ce s-a asigurat ca au murit, Gregory si-a luat copilele in brate si le-a asezat inapoi pe pat. Fetitele pareau ca dorm.

La perchezitii, aveau sa descopere ceva si mai socant: la subsol, au dat peste alte doua cadavre. Erau ceilalti doi copii ai sotiei sale, de 17 si 19 ani. Potrivit raportului, adolescentii fusesera "executati" pur si simplu. 

Scenariul s-a repetat si acum. Green a sunat la 911 si a asteptat sa vina politia. Acum s-a intors in inchisoare, unde va sta toata viata, noteaza The Washington Post.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI