Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență va organiza a treia ediție a Euro-Atlantic Resilience Forum (#EARF2024), în perioada 16 – 18 octombrie 2024.

Deschiderea evenimentului se va desfășura la Opera Națională București, în data de 16 octombrie, începând cu ora 18:00, iar lucrările Forumului se vor derula la Palatul Parlamentului, în zilele de 17 și 18 octombrie.

Forumul din acest an va aborda subiecte esențiale precum Reziliența în Energie, Orașe Reziliente, Reziliența Societală, Apărarea Rezilientă, Reziliența în Transporturi și Cooperarea Civil-Militară.

În seara zilei de 16 octombrie, la evenimentul dedicat deschiderii oficiale a EARF2024, pe scena Operei Naționale București vor urca pe scenă reprezentanți din cadrul aparatului de lucru al Premierului României, ai instituțiilor reprezentate în cadrul Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență (Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apărării Naționale, Serviciul Român de Informații, Ministerul Afacerilor Interne), dar și ai instituțiilor și organizațiilor internaționale cu care Centrul colaborează în mod constant, precum NATO, UE sau George C. Marshall European Center for European Studies.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Descoperiri fascinante pe Marte. Ce forme și fenomene intrigă oamenii de știință- GALERIE FOTO- wowbiz.ro

Panelurile forumului se vor desfășura la Palatul Parlamentului, în perioada 17 – 18 octombrie.

Urmând modelul de succes din anul precedent, panelurile se vor desfășura în același timp la București și în alt oraș, reunind astfel vorbitorii și publicul interesat din întreaga lume.

Parteneri din Statele Unite, Regatul Unit, Franța, Polonia, Japonia, Belgia și alte națiuni se vor alătura dezbaterilor, promovând un dialog cu adevărat internațional cu privire la aceste probleme urgente.

Imagine din ediția anterioară a Euro-Atlantic Resilience Forum

Imagine din ediția anterioară a Euro-Atlantic Resilience Forum

[Sursa foto: Facebook]

Lucrările forumului vor fi transmise LIVE pe paginile de Facebook ale Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență și Euro-Atlantic Resilience Forum.

Întregul program al Forumului poate fi consultat pe pagina oficială a Forumului, unde puteți completa și formularul de înregistrare dacă doriți să vă rezervați un loc în sală.

Forumul este organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență și promite să fie un eveniment de referință pentru dezbaterea și modelarea viitorului rezilienței în sectoare esențiale.

Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență este o instituție publică, în subordinea Ministerului Afacerilor Externe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si