Este protestul oamenilor liberi si frumosi. Al parintilor, al fratilor, al bunicilor nostri.

- Vrem ca ei sa nu creasca cum am crescut noi. Vrem sa creasca exact ca afara, nu ca aici. Ii invatam ce inseamna spirit civic.

Copii de-o schioapa, cu flori in maini, emotionati ca-n prima de zi de gradintita. Copii care flutura drapelul, la o varsta la care universul lor ar trebui sa fie jucariile, au colorat protestele calcate in picioare in prima noapte a lui februarie.


-Am venit sa ma rog, in general, pentru exorcizarea politicii romanesti si pentru exorcizarea Guvernului, in general. Alta intrebare.  

Crucea pe care multi o considera mult prea grea de dus pentru poporul roman e purtata pe umeri de acest calugar. Invelit in tricolor, barbatul nu se teme sa-si strige convingerile.

- Am venit sa ma rog, in general, pentru exorcizarea politicii romanesti si pentru exorcizarea Guvernului, in general. Alta intrebare.  

Alaltaieri, Piata Victoriei a rasunat ca la razboi. Aseara, s-au impartit flori, zambete, mesaje emotionante, iar spre cer au fost inaltate lampioane.

Platite sau nu, huliganismele nu i-au impiedicat pe cei peste 200 de mii de oameni sa iasa si mai uniti. In ciuda ploii, a frigului sau chiar a unor dizabilitati, au fost de neoprit.

-Imi doresc o tara mai buna, spitale mai bune cu servicii profesioniste

Imobilizata intr-un scaun cu rotile, Timeea nu a stat acasa.
Si nici acest tanar, venit in carje sa-si strige nemultumirea.

S-a iesit masiv, in toata tara.

Astazi, la primele ore ale diminetii a aparut primul prostestatar.

Singur, drept, in picioare, cu ochii tinta spre Guvern. La scurt timp, "biroul" a inceput sa prinda viata.

In semn de protest,  La pranz, in pauza de masa, cativa banateni si-au pus leucoplast pe gura, in fata Prefecturii, locul din care a plecat premierul Sorin Grindeanu.


La aceasta ora, pietele au inceput din nou sa se umple.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si