Un bărbat și-a pus capăt zilelor pe același tronson de cale ferată din Neamț, zonă situată la doar câțiva kilometri între comunele Trifești și Horia.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate de poliţişti a rezultat că trenul, care circula pe ruta Mărăşeşti- Paşcani, ar fi surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Secuieni, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă“, a transmis Poliţia Neamţ.

Citește și: Pieton accidentat mortal în afara localității Horia, județul Neamț

Un alt act suicidal a avut loc luni, în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, atunci când un tânăr de 21 de ani s-a întins pe șine și nu a reacționat la semnalele sonore ale polițiștilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un băiat de 15 ani a vrut să se sinucidă cu mașina furată de la părinți

Un băiat de 15 ani a vrut să se sinucidă cu mașina furată de la părinți

Tentativă de sinucidere din dragoste, la 15 ani. Un adolescent a furat mașina părinților cu care a provocat un accident rutier.  Tânărul a vrut să își pună capăt zilelor cu autoturismul familiei, cu care a provocat și un accident.

Acesta a avut loc în localitatea buzoiană Gălbinași. Băiatul pierduse controlul volanului.
Poliţiştii vor întocmi dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și:  VIDEO- Descoperire macabră în Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată  

Pieton accidentat mortal în afara localității Horia, județul Neamț

O nouă tragedie pe drumurile din România.

Un pieton a fost accidentat mortal în afara localității Horia, județul Neamț. Pietonul de 71 de ani a decedat la spital, unde a fost transportat de urgență. 

Citește și: Un bărbat a murit după ce a fost prins sub mai multe panouri fotovoltaice

Un eveniment rutier grav a avut loc joi în afara localității Horia, județul Neamț.

Un pieton a fost accidentat  mortal de un șofer.

Citește și:  FOTO La un pas de sinucidere. O femeie din Petrila a fost convinsă de polițiști să renunțe la gestul necugetat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați joi, 19 ianuarie, în jurul orei 05:45, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2, în afara localității Horia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si