Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al IPJ Timiş, bărbatul a trimis drogurile în România printr-o firmă de curierat.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„Din cercetări a reieșit că bănuitul s-ar fi deplasat în Spania, de unde ar fi achiziționat aproximativ 37 de kilograme de cannabis, pe care le-ar fi ambalat şi expediat prin intermediul unei firme de curierat către România.

Acesta a fost prins, în flagrant delict, de către organele de urmărire penală în timp ce ridica, din municipiul Timişoara, două dintre coletele expediate din Spania, în care se aflau disimulate drogurile de risc”, a precizat IPJ Timiş.

Citește și: VIDEO| Și-a ucis tatăl, apoi a dat petrecere. Mama tânărului: „Mă vor omorî și pe mine!”

Drogurile erau ambalate în pungi de câte un kilogram şi transportate în mai multe geamantane.

Ulterior, procurorii DIICOT Timişoara au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a tânărului, pentru introducere în țară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO| Jandarm acuzat că a violat două minore. Este fiu de preot în comună

În cursul zilei de joi, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Citește și: Un român și-a găsit sfârșitul la muncă în Spania. Avea doar 23 de ani

Citește și: Florin Salam, implicat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism. Manelistul a fost audiat în calitate de martor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si