De aproape doi ani incercam sa le atragem atentia sefilor de la administratia strazilor in legatura cu pericolele de pe sosea. Podul Grant din capitala este unul dintre ele. Ne-am intors pentru a 4-a oara pentru a primi un raspuns. De data aceasta, asa cum le-am promis, am mers la dumnealor in birouri.

Noi ne-am tinut de promisiune, dar nu ne-am dus cu mana goala... Am fost aici si in 2014 si in 2015 si in 2016! M-am pus aici jos, am incercat sa rezolv problema, am chemat politia, am cerut bani oamenilor sa astupam groapa ca nu venea

nimeni, pana la urma au astupat-o.

Dar, treaba romaneasca nu a tinut niciodata mai mult de cateva saptamani. Noi insa nu de dam batuti!

Odata umpluta sacosa, repede la Administratia Strazilor.

Dupa cateva telefoane aflam ca nu putem intra in institutie. Insa asa ceva este prea de tot. Cum sa nu ai acces intr-o institutie publica?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Nu stim cine i-a interzis domnului agent sa ne primeasca insa dupa cateva minute directorul ne invita in birou.

Insa din nou surpriza. Un alt domn care nu se prezinta ne opreste din nou: „E insititutie publica! Nu! Fara acreditare daca nu va dam Ok-ul, nu aveti voie sa intrati.

Nu exista acreditare. Nu exista asa ceva! Dati telefon! Aratat-mi legea care e! Nu, nu! Haideti afara, va rog frumos!”

Drumul catre director este liber insa presarat cu bolovani destul de grei.

„Noi, in momentul de fata nu avem contract de asfaltat drumuri! Avem procedura inceputa in septembrie 2014 de catre fosta conducere. Eu am venit in Decembrie 2015! Am gasit procedura la care nu s-a lucrat timp de 7 luni de zile nici macar nu au deschis cutiile colegii pe care ii am aici”, explica directorul.

Deci, pana acum, din bugetul administratiei strazilor s-au cheltuit 12 mil de lei din 200 si ceva. Deci procedurile si birocratia dureaza mai mult decat lucrarea in sinPoate sa dureze si ani de zile...

Rand pe rand toate birourile sunt luate prin surprindere de domnul director cu bolovanul in mana. De la economic si pana la tehnic.

Amabil pana la final directorul ne-a ajutat sa caram sacosa cu restul de bolovani pana la masina. Speram sa gasim si in alte institutii aceasta amabilitate si in curand sa ne vedem linistiti de drumurile noastre…fara gropi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si