Meteorologii anunţă, sâmbătă, vânt puternic nu doar la munte, ci și la malul mării. La Rânca și Straja ninge în continuare, iar temperaturile au coborât sub minus trei grade Celsius.

A venit iarna la munte

Salvamontiștii au surprins un strat de zăpadă în staţiunea prahoveană Buşteni la baza de salvare montană ”Baba Mare”, amplasată la 2260 metri altitudine.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat, pentru Constanța și Tulcea, vânt puternic și temperaturi scăzute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Vîntul va avea intensificări ce vor atinge 55- 65 km/h sâmbătă, de la ora 10:00 până la ora 16:00. 

Citeste si: Vremea în weekendul 9-10 octombrie 2021. Ce au anunțat meteorologii?

A fost emisă o atenționare  pentru șoferi

"Drumarii din cadrul districtului Rânca au efectuat în această seară o revizie pe DN 67C, Transalpina, pentru a se asigura că nu sunt participați la trafic blocați din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Reamintim faptul că sectorul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului este închis, temporar, circulației publice. În zilele urmatoare, la munte, sunt prognozate temperaturi scăzute, sub -3⁰, și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare", anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe pagina de Facebook.

Citeste si: Vremea octombrie 2021: Anunţul ANM. Ce se abate peste România în următoarele săptămâni?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si