Ninge abundent la munte, exact aşa cum au anunţat meteorologii. Pe DN 1A Cheia, chiar a viscolit, rafalele de vânt făcând circulaţia mult mai dificilă.

Deja s-a aşezat un strat semnificativ de zăpadă pe asfalt, fiind nevoie de intervenţia a două utilaje de deszăpezire.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nu doar la Cheia ninge, ci şi în Harghita şi în zonele înalte de la munte.

Fascinaţi de către zăpada care cădea, mai mulţi oameni au scos telefoanele şi s-au apucat să filmeze spectacolul oferit de iarna prematură.

”În cursul nopţii de miercuri spre joi, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a acţionat cu 14 autoutilaje şi s-au răspândit 60,5 tone de sare, astfel: SDN Miercurea Ciuc a intervenit cu 5 autoutilaje şi s-au răspândit 20 de tone de sare pe DN 11B, DN 12, DN 13A, iar SDN Sfântu Gheorghe a acţionat cu 9 autoutilaje şi s-au răspândit 40,5 tone de sare pe DN 10, DN 11, DN 11B, DN 11C, DN 13E”, anunţă Observator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si