Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Din fericire, totul nu a fost decât o farsă. Fanii care au citit postul de pe Facebook cu siguranţă s-au speriat că nu îl vor mai vedea, dar nu a fost decât o glumă.

”Îmi e foarte greu, dar a venit momentul să-mi iau rămas bun de la unii dintre voi, mi-am promis că nu voi părăsi niciodată România, definitiv, dar acum 2 săptămâni am primit o ofertă de nerefuzat, dintr-un loc unde mi-am dorit întotdeauna să trăiesc, New York. Am decis că o să trăiesc mai bine. Acum îmi fac bagajele şi pe 5 ianuarie în zori plec spre pământul făgăduinţei. Aş vrea să va mulţumesc tuturor, mai ales vouă, celor pe care i-am cunoscut, pe care i-am întâlnit şi care mi-aţi făcut viaţă mai frumoasă! O să-mi fie dor de unii dintre voi, dar simt că am nevoie de o viaţă nouă alături de oameni dragi mie. N-o să va uit niciodată, aveţi grijă de voi.
Va pup!
 
P.S.: Nu ştiu cine a scris aceste rânduri, dar m-am gândit să le distribui şi să-i urez mult noroc!”, a scris Mihai Trăistariu, pus pe glume la sfârşit de an. 
 
 
Sursa: Wowbiz

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si